Välkommen till Ju-Jutsu Kai!

Ju-jutsu är en utmärkt träningsform som passar så gott som alla, flickor och pojkar, kvinnor och män. Alla kan träna tillsammans och var och en kan sätta sitt eget mål med träningen.

Vad är Ju-Jutsu?

Ju-Jutsu betyder mjuk teknik. Det finns ett flertal olika stilar av Ju-Jutsu (som använder olika stavningar, t.ex. Ju-Jutsu, Jujitsu, Jiujitsu).

Den stilen vi tränar heter JU-JUTSU KAI och är den största i Sverige (stilchefen heter Hans Greger). Vi är anslutna till Svenska Budo-Förbundet och Riksidrottsförbundet.

Hur går träningen till?

Träningen börjar med en gemensam hälsning och kort meditation. Efter detta följer en uppvärmning som är till för att undvika skador samt förbättra kondition, styrka, smidighet och koordination. Sedan delar vi in oss i grupper efter bältesfärger för att träningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Vi lär oss frigångar, blockeringar, avståndstagande, förflyttningar, senare även fällningar, kontrollgrepp samt slag och sparktekniker. Först övar vi försvar när angriparen inte gör något motstånd, detta för att lära in rätt rörelsemönster, för att senare öva på en mer realistisk nivå.

Under sista delen av träningspasset kan ytterligare fysisk träning läggas in, här passar vi ofta på att köra våran kamptävlingsdel eftersom den är riktigt svettig. Därefter stretchar vi, ibland har vi också avslappning eller massage. Träningspasset avslutas med en gemensam avhälsning.

Anpassning:

Se till att Du får ut mesta möjliga av träningen. Detta får Du genom att träna på en nivå som är rätt för Dig. Alla har vi olika fysiska förutsättningar och Du ska försöka tänja på just Dina gränser. Det är för sitt eget välbefinnande man ska träna.

Klubbens Regler

Vi hänvisar till Nässjö Kampsports allmänna förhållningsregler.

Vad kostar det?

De två första passen man kör är "prova-på-pass", vilket innebär att det är GRATIS. Vill man fortsätta träna efter dessa två pass kan man välja att antingen betala 40:-/per tillfälle eller köpa terminskort.

OBS! Prova-på-erbjudandet gäller inte varje termin utan MAX 2ggr/person totalt.

Du behöver inte anmäla dig innan utan du är välkommen att komma ner direkt till oss i Nässjö Kampsports lokaler.

Följande gäller för terminsavgiften:

Barn 7-14år
Studerande
Arbetslös
Arbetande
Föräldraledig
Familj
400:-/termin 550:-/termin 550:-/termin 800:-/termin 550:-/termin 1400:-/termin

För övrig information, se "Information".Olof Höljfors - Huvudtränare

Instruktör Jonathan Nätt


Instruktörer

- Olof Höljfors
- James Hueges


   
   Följ oss på facebook


   Ju-Jutsu Kai är en del av Nässjö Kampsport
   Alla rättigheter tillhör Nässjö Kampsport © | Siten skapad: 2011-08-16 av Andreas Johansson

   www.nassjokamp.se | www.nassjokicknbox.se | www.nassjograppling.se | www.nassjojudo.se | www.nassjojujutsu.se