Följ oss på Facebook  
   Start - Träningsformer - Schema - Priser - Kontakt

Priser

De två första passen man kör som ny besökare är "prova-på-pass" och är GRATIS. Vill man fortsätta träna efter dessa två pass kan man välja att antingen betala drop-in/per tillfälle eller köpa terminskort.

Du behöver INTE föranmäla dig för träningspasset innan utan du är välkommen att komma ner direkt till oss i Nässjö Kampsports lokaler.

Följande gäller för terminsavgiften

Barn 7-14 år
Studerande
Arbetslös/Föräldraledig
Arbetande
Familj
400:-/termin 550:-/termin 550:-/termin 800:-/termin 1400:-/termin

Bankgiro: 5805-3422.
Ange TRÄNINGSFORM, NAMN och PERSONNUMMER.

OBS! När Du betalar in avgiften ska Du även ange Din träningsform.
(Ju-Jutsu Kai, Kick&Box, BJJ, HEMA)

Betald terminsavgift = Du får träna ALLA våra kampsporter hur mycket du vill under betald termin!

Fram till du har ett medlemskort att uppvisa vill vi att du tar med kvitto på din insättning där det tydligt står summa, vart det är betalat till och bevis på att insättningen kommer från dig.

Terminsavgiften skall vara betalas in via bankgiro vid terminsstart eller avslutad "prova på-omgång" (två tillfällen/träningsform).

Har du betalat in terminsavgiften nyligen ber vi dig styrka detta med insättningskvitto! OBS! Vi tar ej emot terminsavgift på plats.

Drop-in

Du kan på alla våra pass betala drop-in-avgift om du inte vill lösa ett terminskort. Kostnaden för detta är 50kr/träningstillfälle. Vi tar emot sedlar eller swish-betalning.

Prova-på-pass

De två prova-på-tillfällena gäller på alla träningsformerna vi har att erbjuda. Du får t ex prova MMA två gånger och även två tillfällen på Jujutsu kai. OBS! Prova-på-erbjudandet gäller INTE varje termin utan MAX 2ggr per träningsform/person totalt.
 
Alla rättigheter tillhör Nässjö Kampsport © www.nassjokamp.se www.nassjokampsport.se